“THE GAME CHANGER”

 

 SÅDAN FÅR DU DE MEST TILFREDSE PROGRESSIVE KUNDER!

Hvis vi alle var statiske personer, kan du fortsætte med at montere progressive glas som hidtil, efter afstandspupillerne, men det er vi ikke. Vi læser alle i forskellige positioner. Nogen læser i en lidt eller meget skrå vinkel, vi tipper vores nakke mere eller mindre, og vi holder vores arme i forskellige positioner. Læsepunktet i addition 2,25 er på størrelse med en lillefinger negl, så det er af vital betydning at dette punkt sidder korrekt. Vi har lært at vi har en nær konvergens på ca. 5 mm og dette er helt korrekt, men denne er ofte 4 & 1 eller 7 & -2 grundet en skæv kropsholdning ved læsning. Prøv selv at afdække din klients ene øje ved læsning. I ca. 60% tilfælde kan klienten kun læse med det ene øje klart grundet en skæv kropsholdning ved læsning. Tag testen HER

Sweet Spot Analyzer™ finder det fysiologisk bedste læsepunkt i henhold til klientens naturlige kropsholdning og øjenkonvergens. Den er udviklet gennem et toårigt samarbejde med professionelle optometrister og medarbejdere fra brilleglasindustrien, og over 1.400 klienter har deltaget i udviklingen af ​​Sweet Spot Analyzer™.

Vær forberedt på loyale og mere tilfredse kunder, da dette vil blive en”game-changer” for din forretning.

PROBLEMET

Når optikere måler monteringen til progressive glas, er der grundlag for flere fejl, og de mest almindelige problemer er relateret til læsning, når klienten har modtaget de nye par briller. Mange klienter læser i en skæv vinkel, og på grund af dette passer det lille læsepunkt ikke korrekt med klientens naturlige kropsholdning og øjedrejning.

I 40 år har vi lært at vi skal montere progressive glas ud fra afstandspupillen for at få den bedste tilpasning, og i 40 år har vi til stadighed hørt de samme klager hos brugerne, uanset hvor sofistikeret måleinstrumenter vi benytter.

Dette nye værktøj og iPad app sikrer nøjagtig og perfekt montering i henhold til det kritiske læsepunkt og samtidig øge synsfeltet med op til 100% på nær. For at få tilfredse klienter hver gang, skal du finde “sweet spot”, der er det nøjagtige læsepunkt, som er fysiologisk bedst egnet til din klient. Dette patenterede værktøj vil gøre arbejdet for dig, hurtigt og helt præcist, og dine klienter vil anbefale dig overalt.

HVORDAN

I progressive glas er læsepunktet det kritiske punkt, ikke afstandsområdet.

For at få den mest optimale tilpasning skal de progressive glas derfor placeres i henhold til brugerens læsepunkt og ikke i forhold til afstandspupillen. Mange døjer med progressive glas og læser med kun ét øje ad gangen på grund af forkert tilpasning, og mange lider af ryg og nakkeproblemer på grund af ukorrekt montering. Mange af disse kunder vil aldrig blive tilfredse med deres nye briller og vil i stedet benytte en anden brilleforretning næste gang.

Et andet problem er længden af ​​den progressive korridor. Hvis man ikke benytter læsepunktet ved læsning, men i stedet benytter mellemzonen, vil man opleve et ekstremt begrænset læseområde, eller man løfter sit hoved i en ubehagelig stilling efterfulgt af nakke- og rygproblemer. Dette værktøj afslører præcis længden af ​​den progressive korridor for det bedst mulige fysiologiske læsepunkt (Sweet Spot). Alt i alt vil du med dette værktøj måle afstandspupillen til brug for bestilling af dine progressive glas og det korrekte valg af korridor længde. Det er ikke nødvendigt at analysere klientens gamle glasdesign, og det tager ikke mere end 3 sekunder at montere værktøjet korrekt på brillen og et par sekunder for at tage billedet med din iPad.

Hav tillid til værktøjet, og vær opmærksom på at du vil levere de bedste progressive glas til din klient nogensinde.

Hvis du er i tvivl, når du aflæser resultatet på billedet, skal du blot klikke på “Help” knappen og du vil sende billedet til os. Vi vil analysere det for dig og besvarer dig hurtigst muligt.

Når du bruger dette værktøj og app hver gang, vil du opleve en hidtil uset kundetilfredshed, og du får fuld værdi for det progressive produkt du foretrækker i din butik, og bedst af alt, aldrig få en klage fra dine kunder igen.

ANMELDELSE AF SWEET SPOT ANALYZER ™:

“Vi har brugt Sweet Spot Analyzer ™, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vore kunder kan straks læse med de nye briller, helt uden tilvænding.
Vi har ikke haft en eneste klage siden vi begyndte at bruge Sweet Spot Analyzer ™. “

“Siden vi begyndte at bruge Sweet Spot Analyzer ™, er vores kunder lykkeligere end nogensinde før. Vores succesrate er mere eller mindre 100%, og mange fortæller os, at det er deres bedste briller nogensinde. Vi sparer penge og tid og har intet andet end glade og smilende kunder. “

KONKLUSION:

Med “Sweet Spot Analyzer ™” får du det optimale resultat hver gang, og din klient får det bedste par briller nogensinde. Stol på os, når vi siger, at dette vil blive dit yndlingsværktøj i din butik, og du vil hurtigt glemme, hvordan du målte pupilafstand tidligere. Computer-, telefon-, tablet- og papir læsning vil blive lige så let som tilsigtet.

Vi kan tilpasse værktøjet såvel som appen, så det passer til din virksomhed.

Download vores app “Sweet Spot Analyzer ™” fra App Store, og brug din iPad PRO 9.7″eller iPad PRO 10.5″ for endnu bedre resultat. Tidligere iPad-modeller giver ikke det klare billede, som vi ønsker. BRUG IKKE STØRRE IPAD’S END 10,5″

Vi er så sikre på resultatet, at du får 90 dages penge tilbage garanti på værktøjet.

For mere hjælp og Q & A, klik HER. Vi er optometrister, og vi ved præcis, hvad vi taler om.

E-mail: info@smartdonesolutions.dk
Direkte telefon: 2444 5645

Billedresultat for back guarantee

Billede taget med front kamera i læseposition, viser præcis den korrekte måde at bestille dine progressive glas for at opnår et optimalt læsefelt.
I dette eksempel måler vi: Højre PD 32 / Venstre PD 32,5 / Korridor 15